V pekarni Jurček se zavedamo, da je v današnjem hitrem svetu čas izjemnega pomena, zato smo se odločili da vam ponudimo dostavo tort tudi na dom. S to strankam prijazno ponudbo smo vam še olajšali dostop do naših tort in drugih naših artiklov.Torte – dostava tortTorte za rojstni dan, poroko, okroglo obletnico ali kak drug življenjski jubilej vam dostavimo kar na kraj dogodka. Z našimi kombiji vršimo varno in strokovno dostavo tort v Domžalah in okoliških krajih, kot so Kamnik, Mengeš, Radomlje, Vir, Dob, Trzin, Črnuče kakor tudi v Ljubljani. Ob večjem naročilu pripeljemo tudi kam dlje!

Ne izgubljajte vašega dragocenega časa in dovolite, da vam torto dostavimo kar mi kamor želite, na dom, v službo, na kraj poročnega slavja ali v službo. V pekarni Jurček vam zagotavljamo hitro dostavo, torte pa bodo na kraj veselega dogodka prispele nepoškodovane. Zavedamo se, da so torte neizogibni del vsakega slavja, poroke ali obletnice, zato nas pokličite in se prepričajte v kvaliteto naših storitev.

Verjamemo, da boste z našimi uslugami nadvse zadovoljni in jih boste priporočili tudi vašim prijateljem in znancem.

Pokličite nas: 01 724 86 27Ostala naša
ponudba

Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti. ..


Vsa naša ponudba