Družinska pekarna in slaščičarna


Naša družinska pekarna in slaščičarna Jurček deluje že od leta 1987. V naši prodajalni s prijetnim ambientom vam postrežemo s slaščicami vseh vrst: piškoti, pecivom, mignoni, torticami... Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti.

Naše izurjene slaščičarke vam po dogovoru izdelajo tudi torto po vaši želji in okusu za prav vsako priložnost: za rojstni dan, krst, obhajilo, poroko, maturo, poslovne dosežke in obletnice... Vse poročne in druge večje torte vam brezplačno dostavimo v okolico Ljubljane. .

V poletnem času (1. maj - 30. september)


Se lahko osvežite z odličnim domačim sladoledom in sladoledno torto (le po naročilu). V času Velike noči za vas ob predhodnem naročilu pripravimo domačo potico (orehovo, pehtranovo...) in spečemo velikonočne piškote.

V pustnem času povsod zadiši po krofih in tako je tudi pri nas. Sveži, rahli krofi vas zagotovo ne bodo razočarali. Decembra, ko je nebo rdeče, pravijo, da Miklavž peče piškote. No, pri nas, pa takrat pečemo tudi "parkeljne" iz sladkega kvašenega testa ter medene parkeljne in Miklavže.

Ob dobri kavici...


Z našimi piškotki pa se skozi celo leto lahko ob dobri kavici posladkate tudi v mnogih lokalih in gostilnah, saj smo leta 2014 začeli peči in tudi pakirati posamezne piškotke, katere vam postrežejo v kavarnah in drugih lokalih. Vsi, ki niste iz naše bližine in si zaželite dobrih piškotov, pa si le-te lahko kupite tudi v prodajalnah Spar in Mercator.