Prav posebna ponudba naše pekarne pa je namenjena gostincem. Nudimo vam pakirane piškote z najrazličnejšimi okusi.Piškoti za gostince – pakirani piškotiOb naročilu večjih količin piškotov za gostince smo vam – po dogovoru – pripravljeni na škatlo odtisniti tudi vaš logotip, tako da so to lahko vaši reklamni ali promocijski piškoti. Piškoti za gostince prihajajo z okusi cimeta, kokosa, kakava ali smetane.

Z uvrstitvijo naših pakiranih piškotov v vašo vsakodnevno ponudbo boste zagotovo razveselili svoje stranke in razširili svoj asortiman izdelkov. Pakirani piškoti so idealna rešitev za vse gostilne in druge ponudnike hrane, ki bi želeli ob svoji standardni ponudbi svojim strankam ponuditi še nekaj več.
Piškoti za gostince je naša ponudba, ki je prilagojena vam – gostincem – in je vaša najenostavnejša izbira za popolnitev tega segmenta ponudbe. Nudimo vam kompleteno storitev, od izdelave, pakiranja, tiskanja vašega logotipa do dostave. Prepričani smo, da vam ne bo žal, če se odločite in uvrstite naše piškote v svojo ponudbo.

Z našimi dostavnimi vozili vam dostavimo blago strokovno in nepoškodovano na področju Domžal, Vira, Doba, Trzina, Črnuč, Radomelj, Kamnika in Ljubljane. Po dogovoru tudi dlje!

Pokličite nas: 01 724 86 27Ostala naša
ponudba

Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti. ..


Vsa naša ponudba