Fino slaščičarsko pecivo je tisto pecivo, ki dvigne pecivo na nek višji nivo. Gre za visoko kakovostne izdelke iz najfinejših materialov.Fino slaščičarsko pecivoFino slaščičarsko pecivo je primerno za največje priložnosti, kot je na primer poročno slavje, orkogla obletnica, visok jubilej, proslavljanje poslovnega uspeha in podobno.

V naši ponudbi boste našli vrhunske izdelke iz asortimana finega slaščičarskega peciva kot so čokoladne ploščice, bajadera, rafaello kocke, srnin hrbet, kmečki kruhki, sladka salama… Vsekakor vas fino slaščilčarsko pecivo pekarne Jurček ne bo pustilo hladnih.
To vrhunsko pecivo izdelujemo z veliko mero pozornosti in natančnosti, ki vas ne bo razočarala. Sledimo modnim smernicam iz sveta kulinarike in skrbimo za to, da je naše fino slaščičarsko pecivo vedno v koraku z najvišjo svetovno ponudbo in kakovostjo. Vabimo vas, da sami poskusite naše vrhunske izdelke iz te kategorije in prepričani smo, da se boste k nam vrnili še večkrat.

Naše pecivo dostavljamo tudi na dom v našem okolišu, pod katerega spadajo Kamnik, Domžale, Radomlje, Dob, Vir, Trzin, Črnuče in Ljubljana, po dogovoru pa lahko tudi v kak bolj oddaljen kraj.

Pokličite nas: 01 724 86 27Ostala naša
ponudba

Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti. ..


Vsa naša ponudba