Mignoni ali mini torte je tista vrsta mono tort, ki jo odlikuje brezčasnost. Priročne so za uživanje in nudijo posebno vrsto zadovoljstva.Mignoni – mini torteV naši pekarni imamo dobro zastopan tudi ta segment slaščic. Nudimo različne vrste in oblike mono tort – tiramisu, čokoladne, izdelane iz najrazličnejšega sadja, cookie, ladjice (vanilijeva krema z nadevom) in mnoge druge.

Tudi mignoni, ki jim v zadnjem času naglo narašča popularnost, so primerni za najrazličnejše priložnosti, od velikih zabav pa do tistih, manjših, intimnih, ali pa ko želimo nejkomu zgolj izkazati majhno pozornost. Mini torte so primerne za vsakdanjo uporabo in ne potrebujete posebnega razloga za nakup. Morda potrebujete zgolj nekaj za tolaćbo po napornem dnevu v službi. Mignoni – mini torte iz pekarne Jurček so kot nalašč za to.

Če si zaželite naših mignonov nas samo pokličite in dostavili vam jih bomo na dom če živite v Kamniku, Radomljah, Dobu, Viru, Domžalah, Trzinu, Črnučah ali Ljubljani, po dogovoru pa celo kam dlje!

Pokličite nas: 01 724 86 27Ostala naša
ponudba

Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti. ..


Vsa naša ponudba