Pomemben del ponudbe pekarne Jurček je fino čajno pecivo. V naši pekarni je peka piškotov že tradicija. Domači piškoti predstavljajo nepogrešljiv del naše ponudbe.Fino čajno pecivoDolgoletno ukvarjanje s peko peciva nam omogoča, da vam nudimo širok izbor izdelkov in vrhunsko kvaliteto. Peko peciva imamo v naši pekarni v krvi.

Naše fino čajno pecivo je primerno za raznovrstne priložnosti, na primer za zajtrk, kot priloga popoldanskemu čaju ali kavi, ko dobite nenapovedan obisk, ob ogledu večernega filma in podobno. Na voljo so domači piškoti vseh vrst in okusov, kot na primer linške oči, obliti kokosovi piškoti, lešnikovi piškoti, orehove kocke, vetrci, rum kroglice, pehtranovi piškoti, janeževi upognjenci, kokosovi poljubčki in podobno.
V raznovrstni ponudbi naših domačih piškotov pa so tudi takšni, ki so primerni za ljudi z raznimi alergijami ali drugimi stanji, ki zahtevajo uživanje posebne hrane. Tako vam nudimov piškote brez jajc in mleka, pirine piškote in podobno. Znani smo tudi po francoskih rogljičkih z različnimi nadevi, kot so vanilija, marmelada, čokolada in so nadvse primerni ob jutranji kavici.
Peka piškotov je, kot rečeno naša strast. Peka piškotov in peka peciva sta zelo pomembni dejavnosti naše pekarne, zato jima posvečamo veliko pozornosti. Fino čajno pecivo pekarne Jurček dosega najvišje standarde kakovosti, zato vas vabimo, da se v to prepričate.

Verjetno ni treba poudarjati, da vam naše piškote dostavimo tudi na dom v vse kraje v našem okolišu: Kamnik, Domžale, Radomlje, Dob, Vir, Trzin, Črnuče in Ljubljana ali po dogovoru tudi kam dlje.

Pokličite nas: 01 724 86 27Ostala naša
ponudba

Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti. ..


Vsa naša ponudba