Del naše široke ponudbe je tudi slano pecivo. Slano pecivo je primerno za najrazličnejše priložnosti.Slano pecivoPonudimo ga ob najrazličnejših praznovanjih in slavijh, ponavadi po koncu glavnega obroka. Ponudimo ga ko dobimo obiske, nepogrešljivo je ob spremljanju pomembnih športnih prireditev ali zgolj kot majhno mašilo med večjimi obroki.

V naši pekarni je ponudba slanega peciva zares zelo pestra. Na voljo so klasična slana peciva, pa tudi peciva, ki so plod naših izkušenj in lastnih receptov. Pecivo iz listnatega testa, kvašenega testa, pecivo s sirom ali skuto, pecivo s sezamom ali orehi…vse to lahko najdete v naši ponudbi.
Še posebej priporočamo »jurčkove frkolce« ki so plod našega znanja in izkušenj. Prepričajte se v kakovost našega slanega peciva, ki prihaja v najrazličnejših okusih in kombinacijah sestavin. Prepričani smo, da boste z njim tako zadovoljni, da ga boste priporočili tudi vašim prijateljem in znancem.

Verjetno ni treba poudarjati, da vam naše piškote dostavimo tudi na dom v vse kraje v našem okolišu: Kamnik, Domžale, Radomlje, Dob, Vir, Trzin, Črnuče in Ljubljana ali po dogovoru tudi kam dlje.

Pokličite nas: 01 724 86 27Ostala naša
ponudba

Po naročilu vam pripravimo tudi posebne škatle ali pladnje s pecivom ali piškoti po vaši izbiri za posebne priložnosti. ..


Vsa naša ponudba